ziraat-fakultesi-logo

Perşembe, 11 Temmuz 2013 12:50

Web Sitemizi Yeniledik

Günümüzde modern iletişimin en önemli bileşenlerinden birisi olan web siteleri, yaşayan ve devamlı gelişen sistemlerdir. Uzun süredir yayında olan EÜ Ziraat Fakültesi web sitemizi, değişen ihtiyaçlar doğrultusunda yeniledik.

Yeni web sitemizi kurgularken; mevcut ve potansiyel ziyaretçilerimizin aradıkları bilgilere çok daha kolay ve pratik bir şekilde ulaşabilmelerini sağlamak, yeniliklerimizi ve etkinliklerimizi daha hızlı bir şekilde duyurabilmek, çağdaş ve modern bir görüntüye kavuşabilmek, kendini sürekli yenileyebilecek ve güncel bir altyapıya ulaşabilmek gibi belli başlı amaçlarımız vardı. Bu doğrultuda yapılan çalışmalar sonucunda en yeni yazılım ve görsel tasarıma uygun olarak hazırladığımız web sitemizin yeni yüzüne eskiden olduğu gibi agr.ege.edu.tr üzerinden ulaşabileceksiniz.

Bölümlerimize ait web sitesi şablonları hazırlanmakta olup, kısa sürede Bölüm Web Sorumlularının katılımlarıyla düzenlenecek eğitim toplantısında tanıtılacak ve Bölümler tarafından hazırlanmalarını takip eden süre içinde de yayına alınacaktır. Bu zamana kadar Bölümlerimize ait eski web sitelerine erişim gerçekleştirilecektir. Web sitemizin uluslararası kullanılabilirliği açısından da İngilizce sürümü eski versiyona göre hazır olup, yeni yüze göre adapte edildikten sonra yayına başlayacaktır. Sitemiz en iyi Mozilla Firefox 3.0, IE 7.0 ve üzeri ile 1280*1024 çözünürlükte görüntülenebilir. Anlaşılabilirlilik ve erişim kolaylığı ön planda tutularak oluşturulan sitemizi beğenmenizi umuyoruz.