Perşembe, 22 Ağustos 2013 15:09

Hayatboyu öğrenme programı - Leonardo da Vinci Programı çerçevesinde yürütülen proje kapanış toplantısı gerçekleştirildi. (11 Mart 2013)

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından “Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı – Hayatboyu öğrenme programı – Leonardo da Vinci Programı -  Hareketlilik (PLM)  çerçevesinde yürütülen “Genç Tarımcıların Sürdürülebilir Tarım ve Yeni Teknolojiler Alanında Mesleki Deneyimlerinin, Rekabet Güçlerinin Geliştirilmesi ve İstihdam Olanaklarının Artırılması” isimli projenin kapanış toplantısı 11 Mart 2013 tarihinde saat 13:30 da Dekanlık Toplantı Salonu’nda yapılmıştır. Açılış konuşmasını Leonardo da Vinci Programı proje koordinatörü Prof.Dr. Fazilet N. ALAYUNT’un gerçekleştirdiği toplantıya, Ege Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof.Dr.Atilla SİLKÜ ve Prof.Dr.Yeşim KİRAZLI, Dekan Yardımcımız Prof.Dr.Hülya İLBİ, öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz katılmışlardır. Toplantıda, bu program kapsamında Fakültemizden yurt dışına giden Araştırma Görevlisi arkadaşlar gittikleri ülkelerdeki iş deneyimlerini diğer katılımcılarla paylaşmışlardır. ( 11 Mart 2013 )
Galeri içinde gezinmek için imleci sürükleyiniz.
Slayt ve Tam Ekran özelliklerini kullanmak için bu metnin üst kısmına doğru imleci sürükleyiniz.