Perşembe, 22 Ağustos 2013 15:57

"Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü" düzenlendi. (13 Mayıs 2013)

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanlığı, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü ve Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesinin birlikte organize ettiği, Feyzi Önder konferans salonunda Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü kapsamında "Ülkemizde Peyzaj Mimarlığı Öğretiminin 45. Yılı Kutlama Töreni" gerçekleştirildi. Açılış konuşmalarını Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı ve Bayındır Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Erhan Vecdi Küçükerbaş, Ege Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Bülent Özkan, Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi Başkanı Peyzaj Yüksek Mimarı Bilgi Yarcı Bükrek, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.F. Akın Olgun, Bornova Belediye Başkanı Prof. Kamil Okyay Sındır ve CHP İzmir milletvekili Mustafa Moroğlu’ nun yaptığı etkinlikte "Teori ve Pratikte Peyzaj Planlama Eğitimi" konulu panel düzenlenmiştir. ( 13 Mayıs 2013 )
Galeri içinde gezinmek için imleci sürükleyiniz.
Slayt ve Tam Ekran özelliklerini kullanmak için bu metnin üst kısmına doğru imleci sürükleyiniz.