Cuma, 23 Ağustos 2013 14:32

Dekanlığımız tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Yeni Yıl Kokteyli" bu yıl Fakültemiz Menemen Araştırma Uygulama ve Üretim Çiftliğimizde fakültemiz personeli ve emekli öğretim üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. (28 Aralık 2011)

Dekanlığımız tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Yeni Yıl Kokteyli" bu yıl Fakültemiz Menemen Araştırma Uygulama ve Üretim Çiftliğimizde tüm fakültemiz personeli ve emekli öğretim üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Kokteyle Bornova Belediye Başkanımız Prof. Dr. Kamil Okyay SINDIR, Rektörümüz Prof. Dr. Candeğer YILMAZ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Süer ANAÇ, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Bülent ÖZKAN katıldılar. ( 28 Aralık 2011 )
Galeri içinde gezinmek için imleci sürükleyiniz.
Slayt ve Tam Ekran özelliklerini kullanmak için bu metnin üst kısmına doğru imleci sürükleyiniz.