Perşembe, 12 Eylül 2013 16:08

“Araştırma Ekosistemi Arama Toplantısı” gerçekleştirildi

Fakültemizin araştırma ve geliştirme faaliyetlerindeki mevcut durumunu değerlendirmek, disiplinler arası ortak çalışma imkanlarını ve araştırma fırsatlarını görüşmek ve “Ziraat Fakültesi Araştırmaları Teşvik Stratejisi Raporu” hazırlamak amacıyla “Araştırma Ekosistemi Arama Toplantısı” 11 Eylül 2013 tarihinde Prof.Dr. Feyzi ÖNDER Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Açılış Konuşmalarını Rektörümüz Prof.Dr. Candeğer YILMAZ, Dekanımız Prof.Dr. Akın OLGUN ve EBİLTEM Müdürü Prof.Dr. Fazilet VARDAR SUKAN’ın yaptığı toplantıya Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Yeşim KİRAZLI, Genel Sekreter Prof.Dr. Bülent ÖZKAN, , Dekan yardımcılarımız Prof.Dr. Hülya İLBİ, Prof.Dr. Ferruh IŞIN, Fakültemiz öğretim üyeleri, doktora ve  yüksek lisans öğrencileri katılmışlardır. Toplantının moderatörlüğünü ODTÜ öğretim üyesi Prof.Dr. Hüseyin Avni ÖKTEM yapmıştır.