Perşembe, 21 Kasım 2013 15:08

Üniversitemizin 2014-2018 Stratejik Planı Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi

Fakültemiz standının da yer aldığı Ege Üniversitesi Stratejik Planı 2014 - 2018 tanıtım toplantısı 20.11.2013 Çarşamba günü Saat 09:00’da EÜ Prof. Dr. Yusuf Vardar- MÖTBE- Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Candeğer YILMAZ, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Atilla SİLKÜ ve Prof. Dr. Yeşim KİRAZLI, Dekanımız Prof. Dr. F. Akın OLGUN, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr Hülya İLBİ ve Prof. Dr Ferruh IŞIN, İşletmeler Koordinatörümüz Prof. Dr. Harun YALÇIN ile Üniversitemizden öğretim üyeleri, daire başkanları ve şube müdürleri katıldılar. Fakültemiz tarafından yürütülen proje posterlerinden örneklerin ve Fakültemizin “Çiftlik” markasıyla ürettiği ürünlerin sergilendiği standımızda toplantı öncesi misafirlere Fakültemizin ürünlerinden olan kefir ikram edildi.