Pazartesi, 06 Şubat 2017 08:51

Öğrenci Temsilciliği Tarihçesi

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi

Öğrenci Temsilciliği Tarihçesi

2015 yılı Kasım ayı içerişinde Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi genel seçimleri yapılarak oy çokluğu ile belirlenen bölüm temsilcileri arasından fakülte temsilciliği seçimi yapılmıştır.

Yapılan genel seçimler sonucuna göre 2 yıl görevi yürütmeyi hak kazanan Tarım Makineleri ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü 3.sınıf öğrencisi Mehmet TOK kazanmıştır.

Yeni seçilen bölüm temsilcileri ve yönetim kurulu ile birlikte ilk toplantıda alınan kararlar sonucu ; Ziraat Fakültesi Öğrenci Temsilciliği Logosunun oluşması ve fakülteye ait olan sitede yer alması kararlaştırılmıştır. Bununla birlikte ilk defa Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğrenci Temsilciliği sitede yerini alacaktır. Alınan kararlar içerisinde Ege Üniversitesi Öğrenci Konseyi’nin çatısı altında yürütülecek faaliyetlerin duyurulması, öğrenci haklarının ve öğrenciler için faydalı linklerin bulunması, istek ve şikâyetlerin iletilmesi işlemleri yapılacaktır.

Açılmasına Öncülük Eden Fakülte Temsilcilerine Teşekkür Ederiz.

Açılmasında katkıda bulunanlar.

MEHMET TOK (2016-2018 Ege Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanı)

CAN SANCAK (2016-2018 Ege Üniversitesi Öğrenci Konseyi ARGE Birimi Sorumlusu)

GÜRSEL KAYGISIZ (2016-2018 Ege Üniversitesi Öğrenci Konseyi ARGE Birimi Sorumlusu)