Perşembe, 20 Haziran 2013 15:20

SKEÇ Genel Tanıtım

SOSYAL ve KÜLTÜREL ETKİNLİKLER ÇALIŞMA GRUBU (SKEÇ)

E.Ü. Ziraat Fakültesi bünyesindeki SKEÇ; öğrencilerin ders dışındaki zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri amacıyla kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. SKEÇ; sosyal, sanatsal ve kültürel etkinliklerini "Tiyatro", "Halk Oyunları", "Türk Sanat Müziği", "Türk Halk Müziği", "Şiir", "Sinema", "Gezi-Konferans" ve "Fotoğrafçılık" gibi çeşitli topluluklar altında gerçekleştirir. Topluluklar, Fakülte ve Üniversite bünyesinde düzenlenen şenliklerde gösterilere katılır. Ayrıca konferans, söyleşi, panel, müzik ve şiir dinletileri, film gösterimi, sergi, eğitim amaçlı kurslar, kültürel amaçlı günübirlik veya daha uzun süreli geziler düzenler. Sanatsal yetenekleri olanların kendilerini geliştirmelerine yardımcı olur ve ürünlerini sergilemelerini sağlar. Sosyal Sorumluluk projeleri yürütür.
          SKEÇ ailesine katılan öğrencilerimiz Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesinin sosyal, sanatsal ve kültürel alt yapısına katkıda bulunarak Egeli olmanın ayrıcalığını hisseder.