Perşembe, 23 Şubat 2017 13:50

Dekanımız Prof. Dr. Mustafa BOLCA ve Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Burçin ÇOKUYSAL'ın Japonya Eğitim, Kültür, Spor, Bilim ve Teknoloji Bakanlığı “Re-Inventing Japan” programı kapsamında yaptıkları Japonya ziyareti

Japonya Eğitim, Kültür, Spor, Bilim ve Teknoloji Bakanlığı “Re-Inventing Japan” programı, Glocal Age 2020 (Sürdürülebilir Tarım ve Gıda Üretimi Yüksek Eğitim ve Öğretiminde Küresel Kapasite Geliştirme) projesi kapsamında Dekanımız Prof. Dr. Mustafa BOLCA ve Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Burçin ÇOKUYSAL, 12 -19 Şubat 2017 tarihleri arasında Niigata Üniversitesi (Niigata, Japonya), Fukushima Üniversitesi (Fukushima, Japonya) ve National Museum of Nature and Science (Tokyo, Japonya) ziyaretlerinde bulunmuşlardır. Ayrıca Niigata Üniversitesi ile öğrenci değişimi ve yeni işbirliği olanakları yapılan toplantılarda karara bağlanmış ve Fukushima Üniversitesi ile de işbirliği antlaşması imzalanmıştır. Ulusal Doğa ve Bilim müzesi ziyaretinde de doğal kaynakların sergilenmesi konusunda görüş alışverişinde bulunulmuştur.