ziraat-fakultesi-logo

Perşembe, 13 Temmuz 2017 15:22

“Sürdürülebilir Tarım Eğitimi” Sonunda Katılımcılara “Katılım Belgeleri” Verildi

 

“Büyük Menderes’te Sürdürülebilir Tarıma Doğru” Projesi çerçevesinde Fakültemiz uzman öğretim üyelerinin

katılımı ile tamamlanan “Sürdürülebilir Tarım Eğitimi” sonunda katılımcılara “Katılım belgeleri” verildi.

 

WWF-Türkiye ile Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanlığı arasında yürütülmeye başlanan “Büyük Menderes’te Sürdürülebilir Tarıma Doğru” projesi çerçevesinde bölgede görevli Ziraat Mühendislerine ve Ziraat Teknikerlerine verilen 3 günlük “Sürdürülebilir Tarım Eğitimi” tamamlandı ve katılımcılara “ katılım Belgeleri” verildi.

Katılım belgesi takdim toplantısında konuşan Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Mustafa BOLCA katılımcılara havzadaki çalışmalarının her aşamasında destek olabileceklerini, projenin ikinci aşaması olan “Çiftçi Eğitimleri” için de Fakültemiz desteğinin devam edeceğini belirterek başarı dileklerini iletti. Belge dağıtım toplantısına Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Burçin ÇOKUYSAL, Eğitim çalışmalarında projeye destek veren uzman öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Fazilet ALAYUNT, Prof. Dr. Mehmet Ali UL, Prof. Dr. Necip TOSUN, Prof. Dr. İbrahim DUMAN ve Prof. Dr. Sezai DELİBACAK da katılmışlardır.

Katılımcılar adına konuşan Ziraat Mühendisi Ramazan ÖZKAN da 3 günlük eğitim çalışmasının kendileri için çok yararlı olduğunu, sürdürülebilir tarım uygulamalarında uzmanlar ile bir araya gelerek soru sorma fırsatı yakaladıklarını belirterek katılımcılar adına teşekkür etmiştir. Görev bölgelerine döndüklerinde de aldıkları bilgileri üreticilere aktaracaklarını belirten ÖZKAN projenin bundan sonraki çalışmalarına da destek vereceklerini belirtmiştir.

Projenin Ekim-Kasım 2017 tarihlerinde yapılması öngörülen çiftçi eğitimlerinde tekrar bir araya gelmek temennisi ile eğitim toplantısı sonlandırılmıştır.