Salı, 01 Ağustos 2017 10:47

EÜ Ziraat Fakültesi 58. Dönem Mezuniyet Töreni 7 Temmuz 2017 Tarihinde gerçekleştirildi.

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi 58. Dönem Mezuniyet töreni 7 Temmuz 2017 tarihinde EÜ Büyük Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene, İzmir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet GÜLDAL, Bornova Belediye Başkanı Olgun ATİLA, Dekanımız Prof. Dr. Mustafa BOLCA, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Burçin ÇOKUYSAL ve Doç. Dr. Ö.Hakan BAYRAKTAR, İşletmeler Koordinatörü Doç. Dr. Emre İLKER, Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Ferdan ÇİFTÇİ, Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi Başkan Yardımcısı Elvin SÖNMEZ GÜREL, Fakültemiz öğretim üyeleri ve mezuniyet sevinci yaşayan öğrenci aileleri katıldılar.

Peyzaj Mimarlığı Bölümü'nden Atakan PİRLİ, 58. Dönem birincisi oldu ve Fakültemiz kütüğüne ismini Dekanımız Prof. Dr. Mustafa BOLCA ile birlikte çaktılar.

Ayrıca bu yıl Süt Teknolojisi Bölümü’nden mezun olan Doğacan TEKİN’in söylediği şarkılar, törene renk katmıştır.