Cuma, 20 Ekim 2017 10:37

Oryantasyon Toplantısı 12 Ekim 2017 Tarihinde Gerçekleştirildi

Üniversite hayatını ve Fakültemizi tanıtmak amacıyla yeni gelen öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenen “Oryantasyon Toplantısı” 12 Ekim 2017 günü saat : 12:15 - 13:30 arasında Fakültemiz D Blok’ta bulunan Prof. Dr. Feyzi ÖNDER Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Üniversitemizin ve Fakültemizin sunduğu olanaklarla ile ilgili bilgileri, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Hakan BAYRAKTAR vermiştir. Fakültemiz toplulukları ile ilgili tanıtımları ise Sosyal Etkinlikler Çalışma Grubu (SKEÇ) adına Tarım Ekonomisi Bölümü’nden Arş. Gör. Fatih ÖZDEN, Tarım Topluluğu adına Başkan Emrah İLHAN ve Spor Etkinlikler Çalışma Grubu adına takım kaptanları yapmıştılar. Toplantıya, İşletmeler Koordinatörü Doç. Dr. Emre İLKER ve Halkla İlişkiler Sorumlusu L. Yeşim SAYGILI katılmışlardır. Toplantının sunuculuğunu Bahçe Bitkileri Bölümü öğrencisi Fadime YALÇINKAYA yapmıştır.