Çarşamba, 21 Ağustos 2013 00:03

Kadına Şiddete Hayır (1 milyar yükseliyor) etkinliği gerçekleştirildi. (14 Şubat 2013)

Yeryüzünde her 3 kadından biri dayak, tecavüz, sünnet, taciz, recm gibi şiddetlere maruz kalmaktadır. Kadına Şiddete Hayır demek bu şiddete bir son vermek ve bu insanlık ayıbına dikkat çekmek için 14 Şubat 2013 günü yeryüzünde 1 Milyar kadın yükselerek ve şiddete dur demek için başkaldırarak, dans etmişlerdir. Sınır ötesi bu dayanışmaya EÜ Ziraat Fakültesi Sosyal Kültürel Etkinlikler Çalışma grubu (SKEÇ) tarafından düzenlenen organizasyonla,  Fakültemizde çalışan tüm kadın öğretim elemanları, personeli ve öğrencileri de bu eyleme katkı koymak için 14 Şubat 2013’de EÜ Ziraat Fakültesi D Blok’ta bir araya gelerek, dans etmişlerdir. ( 14 Şubat 2013 )
Galeri içinde gezinmek için imleci sürükleyiniz.
Slayt ve Tam Ekran özelliklerini kullanmak için bu metnin üst kısmına doğru imleci sürükleyiniz.