Perşembe, 22 Ağustos 2013 13:21

"Başka Bir Hayvancılık Sistemi Mümkün mü? Doğa ve İnsan Dostu Sistemlere Doğru" başlıklı çalıştay yapıldı (06 Ocak 2012)

Tarım Ekonomisi Derneği ve Tarım Ekonomisi Bölümü'nün birlikte düzenledikleri "Başka Bir Hayvancılık Sistemi Mümkün mü? Doğa ve İnsan Dostu Sistemlere Doğru" başlıklı çalıştay Dekanlık Konferans Salonu'nda gerçekleştirilmiştir. Çalıştayın sabah bölümünde İstanbul Tıp Fakültesi'nden Prof. Dr. Kenan Demirkol, E.Ü. Mühendislik Fak. Gıda Müh. Bölümü'nden Prof. Dr. Meltem SERDAROĞLU, E.Ü.Z.F. Zootekni Bölümü'nden Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI ve Prof. Dr. Yılmaz ŞAYAN, E.Ü.Z.F. Tarım Ekonomisi Bölümü'nden Prof. Dr. Tayfun ÖZKAYA, E.Ü.Z.F. Süt Teknolojisi Bölümü'nden Prof. Harun Raşit UYSAL ve Keçi yetiştiriciliği yapan İbrahim SARIOĞLU tarafından sunumlar yapılmış, öğleden sonraki bölümünde ise yapılan sunumlar ışığında değerlendirmelerde bulunulmuştur. ( 06 Ocak 2012 )
Galeri içinde gezinmek için imleci sürükleyiniz.
Slayt ve Tam Ekran özelliklerini kullanmak için bu metnin üst kısmına doğru imleci sürükleyiniz.