Perşembe, 22 Ağustos 2013 15:36

"Çiğ Süt Kalitesi ve Beslenmedeki Önemi" adlı panel düzenlenmiştir. (21 Mayıs 2012)

Dünya Süt Günü kapsamında Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi D Blok Fevzi Önder Konferans Salonu'nda "Çiğ Süt Kalitesi ve Beslenmedeki Önemi" adlı panel düzenlenmiştir. Panele Zootekni Bölümü, Hayvan Besleme Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet ALÇİÇEK, İzmir Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü Gıda Mühendislerinden Zekeriya YAZICI, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi, İç Hastalıkları Bölümü, Endokronoloji Bilim Dalı Diyetisyeni Selda DONDURAN, Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Dr. Onur ORAL, Pınar Süt A.Ş. Kalite Kontrol Müdürü Birol DELİBAŞ panelist olarak katılmıştır. ( 21 Mayıs 2012 )

Galeri içinde gezinmek için imleci sürükleyiniz.
Slayt ve Tam Ekran özelliklerini kullanmak için bu metnin üst kısmına doğru imleci sürükleyiniz.