Perşembe, 22 Ağustos 2013 15:37

“Başka bir köylülük mümkün mü?” çalıştayı düzenlendi. (15 Nisan 2013)

Fakültemizde 15 Nisan 2013 tarihinde “Başka bir köylülük mümkün mü?” başlıklı bir çalıştay düzenlendi.
Tarım Ekonomisi Derneği, Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü ve Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi’nin ortaklaşa düzenlediği çalıştaya, pek çok üretici de katıldı.

Açılış konuşmasını Dekanımız Prof.Dr. F. Akın OLGUN’un yaptığı çalıştayın ilk bölümünde, Perugia Üniversitesi Tarım Ekonomisi ve Politikası Bölümü’nden Dr. Pierluigi Milone ve Prof. Dr. Flaminia Ventura, köylülük ve kırsal kalkınma ile ilgili bir sunum gerçekleştirerek, bölgelerindeki tarım ve kooperatifçilik örneklerini paylaştı.

Çalıştayda konuşmacı olarak, Üzüm Üreticileri Sendikası (Üzüm-Sen) Genel Başkanı Adnan Çobanoğlu, Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Başkanı Ferdan Çiftçi,  Gazi Üniversitesi İİBF İktisat Bölümü öğretim üyesi Sibel Çoşkurlu ve Tarım Ekonomisi Derneği Başkanı ve Tarım Ekonomisi Bölümü öğretim üyesi Tayfun Özkaya katılmışlardır.
Sunum ve katkıların ardından, üreticilerin de katkılarıyla çalıştay sona erdi.
( 15
Nisan 2013 )
Galeri içinde gezinmek için imleci sürükleyiniz.
Slayt ve Tam Ekran özelliklerini kullanmak için bu metnin üst kısmına doğru imleci sürükleyiniz.