Perşembe, 22 Ağustos 2013 15:47

Rektörlüğe bağlı E.Ü. Tohum Teknolojisi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TOTEM), Fakültemiz B Blokta yenilenerek tekrar hizmete açılmıştır. (23 Mayıs 2012)

Rektörlüğe bağlı E.Ü. Tohum Teknolojisi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TOTEM), Fakültemiz B Blokta yenilenerek tekrar hizmete açılmıştır. Açılış konuşmalarını TOTEM Müdürü , Fakültemiz Tarla Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Esen ÇELEN ve Rektörümüz Prof. Dr. Candeğer YILMAZ yapmışlardır. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. F.Akın OLGUN'un da katıldığı açılışa diğer Fakültelerin Öğretim Üyeleri ve Emekli Hocalarımız katılmışlardır. ( 23 Mayıs 2012 )

Galeri içinde gezinmek için imleci sürükleyiniz.
Slayt ve Tam Ekran özelliklerini kullanmak için bu metnin üst kısmına doğru imleci sürükleyiniz.