Cuma, 23 Ağustos 2013 10:26

E.Ü. Z.F. Zootekni Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Asım KILIÇ' ın Feyzi Önder Konferans Salonunda emeklilik töreni yapılmıştır (11 Eylül 2012)

E.Ü. Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Asım KILIÇ' ın Feyzi Önder Konferans Salonunda emeklilik töreni yapılmıştır. Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla SİLKÜ, Genel Sekreter Prof. Dr. Bülent ÖZKAN, Dekanımız Prof. Dr. Akın OLGUN, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Hülya İLBİ ve Prof. Dr. Ferruh IŞIN, Giessen Justus Liebig üniversitesi ve Fakültemiz öğretim üyeleri ile birlikte emekli hocalarımız katılmışlardır. ( 11 Eylül 2012 )

Galeri içinde gezinmek için imleci sürükleyiniz.
Slayt ve Tam Ekran özelliklerini kullanmak için bu metnin üst kısmına doğru imleci sürükleyiniz.