Cuma, 23 Ağustos 2013 10:35

"Ulusal Kümes Hayvanları Kongresi' 2012" E.Ü.Z.F. Fevzi Önder anfisinde gerçekleştirilmiştir. (03-05 Ekim 2012)

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi "Zootekni Bölümü" ve "Bilimsel Tavukçuluk Derneği"nin işbirliği ile Prof. Dr. Çetin KOÇAK anısına düzenlenen "Ulusal Kümes Hayvanları Kongresi' 2012" 3-5 Ekim 2012 tarihleri arasında E.Ü.Z.F. Fevzi Önder anfisinde gerçekleştirilmiştir. Kongre süresince kanatlı üretiminin durumu ve hedefleri, kanatlı hayvan yetiştirme, ıslah, besleme ve et kalitesi konularında sözlü ve poster bildiriler sunulmuştur. Ayrıca düzenlenen 2 panelde GDO'lu yemler ve kanatlı üretimi ile kanatlı refahı konuları tartışılmıştır.

Galeri içinde gezinmek için imleci sürükleyiniz.
Slayt ve Tam Ekran özelliklerini kullanmak için bu metnin üst kısmına doğru imleci sürükleyiniz.