Cuma, 23 Ağustos 2013 10:37

E.Ü. Z.F. 53. Dönem Mezuniyet töreni 12 Ekim 2012 tarihinde Prof. Dr. Yusuf VARDAR-MÖTBE Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. (12 Ekim 2012)

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi 53. Dönem Mezuniyet töreni 12 Ekim 2012 tarihinde Prof. Dr. Yusuf VARDAR-MÖTBE Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Törene Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay SINDIR, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla SİLKÜ, Dekanımız Prof. Dr. Akın OLGUN, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Hülya İLBİ ve Prof. Dr. Ferruh IŞIN, İşletmeler Koordinatörü Doç. Dr. Harun YALÇIN, İzmir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ahmet GÜRDAL, Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Ferdan ÇİFTÇİ, Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi Başkanı Bilgi YARCI BÜKREK, Fakültemiz öğretim üyeleri ve mezuniyet sevinci yaşayan öğrenci aileleri katıldılar.

Bitki Koruma Bölümü'nden Sercan PAZARLAR ve Bahçe Bitkileri Bölümü'nden Rüştü Efe OKŞAR 53. Dönem birincilerimiz oldular ve Fakültemiz kütüğüne isimlerini çaktılar. 1955-2011 yılları arasındaki mezunlar adına kütüğe emekli öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Reşit SÖNMEZ ve Prof. Dr. Mehmet DOKUZOĞUZ isimlerini çaktılar.

Fakültemiz SKEÇ Grubu Zeybek Ekibi halk oyunları ile Pop Rock (Platanus) Grubu da şarkılarıyla törene renk kattılar.

Galeri içinde gezinmek için imleci sürükleyiniz.
Slayt ve Tam Ekran özelliklerini kullanmak için bu metnin üst kısmına doğru imleci sürükleyiniz.