Perşembe, 24 Ekim 2013 15:31

Fakültemiz 54. Dönem Mezuniyet Töreni

EÜ Ziraat Fakültesi 54. Dönem Mezuniyet töreni 11 Ekim 2013 tarihinde EÜ Büyük Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi 54. Dönem Mezuniyet töreni 11 Ekim 2013 tarihinde EÜ Büyük Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene EÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Bülent ÖZKAN, Dekanımız Prof. Dr. Akın OLGUN, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Hülya İLBİ ve Prof. Dr. Ferruh IŞIN, İşletmeler Koordinatörü Prof. Dr. Harun YALÇIN, Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Ferdan ÇİFTÇİ, Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi Başkan Yardımcısı Özay YERLİKAYA, Fakültemiz öğretim üyeleri ve mezuniyet sevinci yaşayan öğrenci aileleri katıldılar.

Bitki Koruma Bölümü'nden Ayser BİLLOR 54. Dönem birincisi oldu ve Fakültemiz kütüğüne ismini emekli öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Mehmet DOKUZOĞUZ ile birlikte çaktılar.

Fakültemiz SKEÇ Grubu Pop Rock (Platanus) Grubu da şarkılarıyla törene renk kattılar.