Pazartesi, 11 Kasım 2013 15:53

Mansiyon Ödülü

2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılında Üniversitemizde gerçekleştirilen Topluma Hizmet Uygulamaları Projeleri, Rektörlüğümüz bünyesinde oluşturulan bir komisyon tarafından 30 Ekim 2013 tarihinde değerlendirilmiştir. Değerlendirme sonucunda Fakültemizi temsil eden “ENGELSİZ PALETLER” projesi “Mansiyon” ödülü kazanmıştır.

Ege Üniversitesi Sualtı Topluluğu (EGESAT) ile Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü 2. sınıf öğrencilerinden Cansu Kenar, Ayşe Tuğçe Civelek, Ayşe Gür, Tuğçe Öncü, Güzin Ergenoğlu, Meltem Gündüz, Fatih Helvacılar ve Çağrı Emre Uslu’nun Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında işbirliği ile yürüttüğü ve İzmir’de ikamet eden 10-18 yaş arası bedensel ve zihinsel engelli arkadaşlarımızı sualtıyla tanıştırmanın amaçlandığı bu projede emeği geçen öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.