Çarşamba, 11 Aralık 2013 10:22

Gülümsemenin Büyüsü

Psikolog-Eğitmen Kutay Ürkmen, 17 Aralık 2013 tarihinde Fakültemiz Feyzi Önder Konferans Salonu’nda “Gülümsemenin Büyüsü” konulu seminer vermiştir. Fakültemiz öğretim üyeleri ve öğrencilerinin katıldığı seminer büyük beğeni toplamıştır. Organizasyon Tarım Topluluğu tarafından yapılmıştır.

Psikolog/Eğitmen Kutay ÜRKMEN Kimdir?

1972 Ankara doğumlu olan Kutay Ürkmen, ilk orta ve lise eğitimini İzmir Karşıyaka’da tamamladıktan sonra 1994 yılında Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun olmuştur. Askerlik hizmetini 1994-1996 yılları arasında Eğirdir Dağ Komando Okulu’nda Psikolog olarak tamamlamış, askerlik görevi boyunca çeşitli ölçme ve değerlendirme çalışmalarının yanı sıra travma sonrası stres bozukluğu (PTSD), antisosyal kişilik, Vietnam Sendromu, konversiyon bozukluğu ve anksiyete bozuklukları konularında çalışmalar yapmıştır. Askerlik görevi sonrasında özel sektörde uzun yıllar yönetici olarak çalışmış, yöneticilik kariyeri boyunca çalışanlarına ait eğitim ve gelişim planlamalarının yapılması, performans değerlendirme süreçlerinin iyileştirilmesi gibi alanlarda çalışmalar yapmış ve grup liderliği, çatışma yönetimi, çalışan motivasyonu, endüstriyel psikoloji zemininde işyeri veriminin arttırılmasına yönelik lokal eğitimler vermiştir. Türk Psikologlar Derneği üyesi olan Kutay Ürkmen evli ve 7 yaşında bir kız çocuk babasıdır.