Pazartesi, 13 Ocak 2014 12:28

Tarım Öğretiminin 168. Yılı Kutlandı

Türkiye’de tarım öğretiminin 168. Yıl Dönümünü kutlamak amacıyla gerçekleştirilen “Tarım Bayramı” etkinlikleri Fakültemiz ve ZMO İzmir Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenmiştir. 10 Ocak 2014 tarihinde Atatürk anıtına çelenk koyma ile başlayan program EÜ Atatürk Kültür Merkezi’ nde “Büyükşehir Belediyesi Kanununun Kırsal Kesim Üzerine Etkileri” ve “Tarımda İnovasyon” konulu iki panelle devam etmiştir. Açılış konuşmalarını; Bornova Belediye Başkanı Prof.Dr. Kamil Okyay SINDIR, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Semih ÖTLEŞ, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. F.Akın OLGUN, Ziraat Odası İzmir Şube Başkanı Ferdan ÇİFTÇİ ve Fakültemiz Öğrenci Temsilcisi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü öğrencisi Korhan ZENGİN yapmışlardır. (10 Ocak 2014)

KONUŞMACILAR ;

• Aziz KOCAĞLU- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı
  • Tunç SOYER- Seferihisar Belediye Başkanı, Geleceğin Köyleri Hareketi Yürütücüsü
  • Prof.Dr. Bülent GÜLÇUBUK-TMMOB Ziraat Müh. Od. Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nuri TAŞKIRANOĞULLARI- Bergama Ziraat Odası Başkanı
  • Ali Ekber YILDIRIM- Dünya Gazetesi Köşe Yazarı
  • Prof.Dr. Cengiz AKDENİZ- EÜ Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölümü öğretim üyesi
  • Prof.Dr. Murat BOYACI- EÜ Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü öğretim üyesi
  • Gültekin TAŞDEMİR- Artesa Çevre ve Gıda Ürünleri Pazarlama Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı
  • Sibel TİMİSİ- KOSGEB İzmir Güney Hizmet Merkezi
  • Sena GÜRSOY– İZKA Planlama Programlama Koordinasyon Birimi