Pazartesi, 03 Şubat 2014 15:47

“Gıda Güvencesi Alanında En İyi Sürdürülebilir Kalkınma Uygulamaları” konulu toplantı gerçekleştirildi

Expo 2015 kapsamında Milano Üniversitesi, Bari’deki Akdeniz İleri Tarımsal Araştırmalar Enstitüsü ve Ege Üniversitesi işbirliği ile yürütülen "Bilgiyi Beslemek" (Feeding Knowledge) çalışması kapsamında “Gıda Güvencesi Alanında En İyi Sürdürülebilir Kalkınma Uygulamaları” konulu toplantı düzenlenmiştir. 31 Ocak 2014 tarihinde Ziraat Fakültesi Feyzi Önder Konferans Salonu’nda yapılan toplantıda, ‘Food Security and Agricultural Researches in Turkey’, ‘Presentation of Feeding Knowledge Program’ ve ‘Presentation of the International Call for Best Sustainable Development Practices’ konulu sunumlar yapılmıştır. Açılış konuşmalarını; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Semih ÖTLEŞ ve IAMB Müdür Yardımcısı Dr. Biagio Di Terlizzi yapmışlardır.

KONUŞMACILAR ;

Doç Dr. Masum BURAK- TAGEM Genel Müdürü