Pazartesi, 17 Mart 2014 13:51

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri Gerçekleştirildi.

EÜ Ziraat Fakültesi Öğrenci Temsilciliği ve Tarım Topluluğu’nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle ortaklaşa düzenlemiş olduğu etkinlik 7 Mart 2014 tarihinde Fakültemiz Feyzi ÖNDER Konferans Salonu’nda gerçekleştirilmiştir. Fakültemiz Süt Teknolojisi Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Gülfem ÜNAL’ın piyano dinletisi ile başlayan etkinliğe konuşmacı olarak Dekan Yardımcımız Prof.Dr. Hülya İLBİ, Baltalı Üretim Çiftliği Kurucusu Funda ÖZER BALTALI ve Banvit A.Ş Üretim Müdürü Raife DANIŞMAN katılmışlardır. Etkinlikte kadınların çeşitli iş kollarında yer aldıklarını gösteren pankartlar gösterilmiştir. Fakültemiz öğretim üyelerinin, personelinin ve öğrencilerinin katkı koyarak oluşturdukları “Mutlu ve Mutsuz Kadınlar” isimli bir fotoğraf çalışması da etkinlik süresince sergilenmiştir.