Pazartesi, 17 Mart 2014 14:09

İzmir Kadın Kuruluşları Birliği (İKKB) ve Girişimci Kadınlar Derneği (GİRKADE) Başkanı Emel DENİZASLANI ile Fakültemizde bir söyleşi gerçekleştirildi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, 10 Mart 2014 tarihinde İzmir Kadın Kuruluşları Birliği (İKKB) ve Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı, Emel DENİZASLANI ile Fakültemiz Dekanlık Toplantı Salonu’nda bir söyleşi gerçekleştirilmiştir. Söyleşiye Dekan Yardımcılarımız Prof.Dr. Hülya İLBİ ve Prof.Dr. Ferruh IŞIN, İşletmeler Koordinatörü Prof.Dr. Harun YALÇIN, Fakültemiz öğretim üyeleri ve öğrencileri katılmışlardır. Sayın DENİZASLANI, sivil toplum örgütleri ve kadınların yaptığı girişimciliklerden bahsetmiştir. Aynı zamanda saat 11:00 ve 17:00 saatleri arasında Girişimci Kadınlar Derneği’nin Kermesi Fakültemiz D Blok’ta gerçekleştirilmiştir.