Cuma, 23 May 2014 08:40

Tarla Günleri 2014

Türkiye’nin ilk açık alan uygulamalı fuarı olan “DLG-ÖÇP Tarla Günleri 2014” fuarı, 22-25 Mayıs 2014 tarihleri arasındaTorbalı (İzmir)’da bulunan Özgörkey-Feast grubu fabrika arazisinde gerçekleştirilmiştir. Alman Tarım Birliği (DLG) ve Önder Çiftçi Projesi’nin (ÖÇP) ortaklaşa kurduğu DLG Fuarcılık Ltd. Şti. tarafından düzenlenen ve T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği’nin destekleyici kuruluş olarak yer aldığı fuarda, Fakültemiz’de açtığı stand ile ziyaretçilerle buluşmuştur. Fuarda ayrıca Fakültemizden; Tarım Makinaları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erdem AYKAS, Bahçe Bitkileri Öğretim Üyesi Prof. Dr. Dursun EŞİYOK, Tarla Bitkileri Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emine BAYRAM, Zootekni Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Can UZMAY ve Bitki Koruma Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nedim ÇETİNKAYA uzmanlık alanları ile ilgili çiftçi seminerleri vermişlerdir.