Salı, 10 Haziran 2014 16:06

Ege Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Candeğer YILMAZ Ziraat Fakültesi Mordoğan Uygulama ve Araştırma Merkezi ziyaret etti

Ege Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Candeğer YILMAZ Ziraat Fakültesi Mordoğan Uygulama ve Araştırma Merkezi' ni ziyaret etti. (04 Ağustos 2011)

Rektör Prof.Dr. Candeğer YILMAZ, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Atilla SİLKÜ ve Genel Sekreter Prof.Dr. Bülent ÖZKAN Fakültemiz Mordoğan Uygulama ve Araştırma Merkezi' nde incelemelerde bulundu. Dekanımız Prof.Dr. Akın OLGUN, Merkezde yapılan çalışmalar ve tesisler hakkında bilgi verdi.

Fakültemiz bünyesinde 380 dönümlük arazi üzerine kurulan Mordoğan Uygulama ve Araştırma Merkezi, öğrencilerimize birçok ürün üzerinde araştırma ve sonuçlarını görme fırsatı sunmaktadır. Böylece öğrencilerin uygulamaya dönük olarak daha bilgili yetişmeleri amaçlanmaktadır. Uzun yıllardır hizmet veren Mordoğan Uygulama ve Araştırma Tesisi'nde üretilen ürünlerin büyük bir kısmı organik olduğu için yöre halkı ve tüketiciler tarafından da talep görmektedir.