Cuma, 20 Haziran 2014 15:11

Türk Dünyası ve Toplulukları haftası kapsamında Fakültemiz Yunus Emre Anadolu Lisesi'nde kefir dağıttı

Türk Dünyası ve Toplulukları

Fakültemiz, "Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organizasyonu ile Bornova Yunus Emre Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan "Türk Dünyası ve Toplulukları" haftası kutlama programına, kefir dağıtarak destek vermiştir. Programa; Bornova kaymakamı Hakkı Uzun, Bornova İlçe Milli eğitim müdürü Nuri Çakıral, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Yoksul, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Bornova ilçesindeki yaklaşık 100 okulun Mudur ve mudur yardımcıları katıldı. Yunus Emre Anadolu Lisesindeki kutlamalar, davetlilere Türk Dünyası geleneklerine uygun olarak pilav, ayran ve kefir ikramı ile sona erdi. Kimi öğrenciler kefiri tanıdıklarını ve severek içtiklerini belirtirken, kimi öğrenciler de bu geleneksel içeceğimizi merakla tadarak, kefir hakkında Fakültemiz Süt Teknolojisi Bölümü Arş.Gör. Aslı AKPINAR'dan bilgi aldılar.
Galeri içinde gezinmek için imleci sürükleyiniz.
Slayt ve Tam Ekran özelliklerini kullanmak için bu metnin üst kısmına doğru imleci sürükleyiniz.