Cuma, 20 Haziran 2014 15:42

Sarajevo Üniversitesi'nden gelen heyet

Sarajevo Üniversitesi ile işbirliği ön antlaşması

Fakültemiz ve Sarajevo Üniversitesi Tarım ve Gıda Bilimleri Fakültesi arasında işbirliği ön antlaşması ve iki ülkenin Fakülteleri arasında planlanacak olan araştırma projeleri konularında görüşmek üzere 8 öğretim üyesi 16-20 Ocak 2011 tarihleri arasında Fakültemizi ziyaret etmişlerdir. Fakültemiz, bölüm başkanları ortak çalışma konularına ait sunumları ve konuklarımızda kendi işbirliği konularını sunmuşlardır. Ön antlaşma imzalanması Dekanımız Prof. Dr. Akın OLGUN' un konuşmasıyla başlamış, Sarajevo Üniversitesi Tarım ve Gıda Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mirsad KURTOVİÇ' in konuşmasıyla devam etmiştir. Gerçekleştirelecek işbirliği kapsamaında iki fakülte arasında; ortak projeler üretmek, seminerler ve konferanslar düzenlemek, öğrenciler için staj imkanı sağlamak olduğu belirtilmiştir. Toplantıya Bosna-Hersek Fahri Konsolusu Kemal BAYSAK da katılmış ve yaptığı konuşmada bu işbirliğinden menununiyetini ifade etmiştir. Toplantı fakültelerarası yapılacak çalışmalar ve iki ülkenin bilimsel anlamda daha yakınlaşmasına katkıda bulunacaktır.
Galeri içinde gezinmek için imleci sürükleyiniz.
Slayt ve Tam Ekran özelliklerini kullanmak için bu metnin üst kısmına doğru imleci sürükleyiniz.