Perşembe, 25 Eylül 2014 14:22

Oryantasyon Toplantısı 2014-2015

Üniversite hayatını ve Fakültemizi tanıtmak amacıyla yeni gelen öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenen “Oryantasyon Toplantısı” 23 Eylül 2014 günü saat 11:00- 15:00’da Fakültemiz D Blok’ ta bulunan Feyzi Önder Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını Dekanımız Prof. Dr. F. Akın OLGUN’un yaptığı toplantıda, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Hülya İLBİ, “Üniversitemizin ve Fakültemizin Sunduğu Olanaklar”, Bitki Koruma Bölümü 2. sınıf öğrencisi Selma AKHAN “İzmir’de Öğrenci Olmak” ve Fakülte Öğrenci Temsilcisi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Korhan ZENGİN “Öğrenci Temsilcisi Ne Yapar?” konularında bilgi verdiler. Fakültemiz toplulukları ile ilgili tanıtımları ise Sosyal Etkinlikler Çalışma Grubu (SKEÇ) adına SKEÇ Başkanı Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim üyesi Tanay BİRİŞÇİ, Spor Etkinlikleri Çalışma Grubu adına Tarım Makinaları Bölümü’nden Arş.Gör.Dr. Arzu YAZGI ve Tarım Topluluğu adına Başkan Korhan ZENGİN yaptılar. Ayrıca ZMO genç temsilcisi Tarla Bitkileri Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Enver COŞAR ZMO Genç hakkında bilgi verdi.