Perşembe, 15 Ocak 2015 16:16

Fakültemizde Yaşar Holding Tarım, Hayvancılık ve Gıda Grubu yetkilileriyle bir toplantı gerçekleştirildi.

14 Ocak 2015 tarihinde Fakültemizde Tarım, Hayvancılık ve Gıda Grubu yetkilileriyle bir toplantı gerçekleştirildi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. F. Akın OLGUN, Dekan Yardımcılarımız Prof.Dr. Hülya İLBİ ve Prof.Dr. Ferruh IŞIN, Zootekni Bölüm Başkanı Figen KIRKPINAR ve Zootekni Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Sezen ÖZKAN, Yaşar Holding’de Tarım, Hayvancılık ve Gıda Grubu Başkanı Hasan GİRENES ve Pınar Grubudan yetkililerin de katıldığı toplantıda geçmişteki işbirlikleri ve bunların devamı ile ilgili görüşmeler yapılmıştır. Her iki kurum da ortak çalışmaların sürmesinden memnun olduklarını gösteren teşekkür belgelerini birbirlerine takdim etmişlerdir.