Cuma, 27 Mart 2015 14:05

Dünya Tavukçuluk Derneği Avrupa Federasyonu Kanatlı Refahı Çalışma Grubu Değerlendirme Toplantısı

Dünya Tavukçuluk Derneği (World's Poultry Science Association), Avrupa Federasyonu, Kanatlı Refahı Çalışma Grubu 2015 yılı değerlendirme toplantısı, 24 Mart 2015 tarihinde  Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanlık Toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir. Toplantı WPSA Kanatlı Refahı Çalışma Grubu üyesi olan Zootekni Bölümü   öğretim üyesi Prof. Dr. Sezen Özkan tarafından WPSA Türkiye Şubesi ve Ziraat Fakültesi Dekanlığının işbirliği ile organize edilmiştir. Toplantıya Türkiye dahil 12  Avrupa ülkesinden  (UK, Almanya, Fransa, Belçika, Hollanda, Yunanistan, Norveç, Slovakya, Danimarka, İsviçre ve İsveç) 20 araştırıcı katılmıştır.