Perşembe, 30 Nisan 2015 15:52

“Süt Sektöründe Gelişmeler ve Uygulanabilirliği” konulu panel gerçekleştirildi.

Fakültemiz Süt Teknolojisi Bölümü tarafından düzenlenen “Süt Sektöründe Gelişmeler ve Uygulanabilirliği” konulu panel, 29 Nisan 2015 tarihinde Prof. Dr. Feyzi Önder Konferans Salonu’nda gerçekleştirilmiştir. Açılış konuşmasını Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hülya İLBİ’nin ve başkanlığını Süt Teknolojisi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Gülderen OYSUN’un yaptığı panele, Tarım Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği Şube Müdür Vekili Ayşe ŞENER, Justus Liebig Üniversitesi’nden Doç. Dr. Ömer AKINEDEN, Pınar Süt Üretim Müdürü Ozan TİDİN, İzmir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Müdürü Feridun AZEROĞLU, Tire Süt Kooperatif Üretim Müdürü Fatih KARATAŞ, Beyaz Nehir Süt ve Gıda Teknolojileri Genel Müdürü Basri Çalışkan, Süt ve Ürünleri Teknik Danışmanı Yard. Doç. Ufuk Eren Vapur konuşmacı olarak katılmışlardır.