Cuma, 22 May 2015 10:46

“Genç Üretenler” 13 Mayıs 2015 tarihinde fakültemizde gerçekleştirildi

“Tarım bankacılığı” satış kadroları için 60’a yakın ziraat mühendisini istihdam etmeyi planlayan Şekerbank, mayıs ayı boyunca 10 üniversitede ziraat fakültesi öğrencileriyle gerçekleştirdikleri “Genç Üretenler” etkinliğini 13 Mayıs 2015 Çarşamba günü fakültemiz öğrencileriyle de gerçekleştirdiler. Etkinliğe fakültemiz 3. ve 4. Sınıf öğrencilerinden 5’erli gruplar halinde toplamda 30 kişilik bir ekip katıldı. Günün sonunda 1. olan “Werder Weremez”    grubu öğrencilerimiz Korhan Zengin, Ali Aydoğan, İhsan Ahmetoğlu, Güldane Ünal, Umut Suzan İstanbul’da yapılacak olan etkinlikte fakültemizi temsilen diğer üniversitelerdeki gruplarla yarışma hakkı kazandılar. Şekerbank Ege Bölge Müdürü Hüseyin ÜST, fakülte öğrencilerimizle buluşup sundukları kariyer fırsatları konusunda onları bilgilendirdi.