Perşembe, 20 Ağustos 2015 10:55

Şanlıurfalı Çiftçi ve Teknik Elemanlardan oluşan grup Fakültemizi ve Çiftliğimizi ziyaret ettiler

Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma Bakanlığı Şanlıurfa Bölge Kalkınma İdaresi Müdürlüğünce yürütülen GAP TEYAP Şanlıurfa il Koordinatörü Ahmet V. COŞANDAL tarafından organize edilen 30 Çiftçi 15 Teknik Elemandan oluşan grup 19.08.2015 tarihinde Fakültemizi ve Çiftliğimizi ziyaret ettiler. İşletmeler Koordinatörümüz Prof.Dr.Harun YALÇIN Fakültemiz ve Menemen Araştırma ve Uygulama Çiftliğimizin tanıtımı hakkında, Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof.Dr.Erdem AYKAS “Karlı Bir Pamuk Üretimi”, Tarla Bitkileri Bölümü öğretim üyeleri Prof.Dr.Muzaffer TOSUN “Pamuk Islahı”, Doç.Dr.Özgür TATAR “Pamuk Üretimi” konularında bilgilendirme yapmışlardır.