Çarşamba, 16 Eylül 2015 14:37

Ege Üniversitesi Senato Toplantısı, Fakültemiz Ev Sahipliğinde Menemen Araştırma Uygulama ve Üretim Çiftliğinde Yapılmıştır

Ege Üniversitesi Senato toplantısı, Fakültemiz ev sahipliğinde Menemen Araştırma Uygulama ve Üretim Çiftliğinde yapılmıştır.

15 Eylül 2015 tarihinde yapılan Üniversite senato toplantısı Fakültemiz ev sahipliğinde Menemen Araştırma Uygulama ve Üretim Çiftliğimizde yapılmıştır. Toplantı öncesi tüm senato üyelerinin ile rektörlük özel kalemlerinin katıldığı gruba, kendi ürünlerimizden oluşan kahvaltı ikram edilmiştir. Toplantı sonrası İŞKUR tarafından desteklenen, Fakültemiz ve KAZED’in (Karşıyaka Zihinsel Engeliler Derneği) birlikte gerçekleştirdiği proje ile ilgili bilgiler verilmiş ve projede yer alan engelli öğrencilerle biraraya gelinmiştir. Son olarak 160 sağmallık büyükbaş hayvan yetiştiriciliği tesisimizin açılışı Rektörümüz Prof.Dr. Candeğer YILMAZ ve Dekanımız Prof.Dr. F. Akın OLGUN tarafından gerçekleştirilmiştir.