Pazartesi, 12 Ekim 2015 15:29

Oryantasyon Toplantısı 12 Ekim 2015 tarihinde gerçekleştirildi

Üniversite hayatını ve Fakültemizi tanıtmak amacıyla yeni gelen öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenen “Oryantasyon Toplantısı” 12 Ekim 2015 tarihinde Fakültemiz D Blok’ ta bulunan Feyzi ÖNDER Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını Dekanımız Prof. Dr. F. Akın OLGUN’un yaptığı toplantıda, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Hülya İLBİ de Fakültemiz öğrenci işleri ile ilgili bilgiler vermiştir. Fakülte Öğrenci Temsilcisi Korhan ZENGİN,  Sosyal Etkinlikler Çalışma Grubu (SKEÇ) adına Arş.Gör. Fatih ÖZDEN, Spor Etkinlikleri Çalışma Grubu adına Doç.Dr. Harun KESENKAŞ ve Tarım Topluluğu adına Başkan Ali AYDOĞAN kendi grupları ile ilgili tanıtım konuşması yapmışlardır. Bu yıl başlatılan Hobi Bahçeleri ile ilgili bilgilendirmeyi de Prof.Dr. Tayfun ÖZKAYA yapmıştır.