Cuma, 23 Ekim 2015 11:33

Çinli Araştırıcı Heyetinin Fakültemizi ziyareti

Çin’in Henan Bölgesinde bulunan Henan Tarım Bilimleri Akademisi’nin başkan yardımcısı, Henan Tarım Bilimleri Akademisi, Tahıllar Enstitüsü müdürü ve aynı akademinin diğer araştırıcı üyeleri 16 Ekim 2015 tarihinde Fakültemizi ziyaret etmişlerdir. Fakültemizle ilgili bilgiler bir sunum ile, Dekan Yardımcımız Prof.Dr.Hülya İLBİ ve İşletmeler Koordinatörümüz Prof.Dr. Harun YALÇIN tarafından heyete verilmiştir. Görüşmelerde Fakültemizin olanakları, eğitim yapısı ve özellikleri ile araştırma alt yapımız ve araştırmalarımız ile ilgili bilgiler aktarılmış, karşılıklı ilişkiler noktasında görüş alışverişinde bulunulmuştur. Heyet daha sonra Fakültemizdeki Totem ve merkez laboratuvarın da incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirilmiştir.