Cuma, 18 Aralık 2015 13:05

"KARİYER OKULDA BAŞLAR" başlıklı panel düzenlenmiştir

Ege Üniversitesinin 60. Kuruluş yılı kapsamında Bahçe Bitkileri Bölümü 15 Aralık 2015 Salı günü 13.30-17.00 saatleri arasında Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Prof. Dr. Feyzi ÖNDER konferans salonunda KARİYER OKULDA BAŞLAR “Kariyerinin Zirvesindeki İsimler İle Söyleşiler” başlıklı panel düzenlemiştir. Panele Bahçe Bitkileri Bölümü 4., 3., 2. ve 1. Sınıf öğrencileri, Fakültemizin diğer bölümlerinde okuyan öğrencilerimiz ile sektör temsilcileri katılmıştır.

Panelde konuşmacı olarak Dr. Aydın ATASAYAR (AD-Rossen şirketi) ” Ziraat Mühendisi Olmak ve Ömrünü Sebze Islahı ile Geçirmek”,

Orkun İKİZ (Bahçe Bitkileri 4. Sınıf öğrencisi) “Öğrencilerin Sektörden Beklentileri”,

Şener GÖKGÖZ (Bayer Tarım ) “Özel Sektörde Ziraat Mühendisi Olmak”,

Tayfur ARDIÇ (Lotus Tarım) “Nasıl Bir Ziraat Mühendisi” ve

Gültekin TAŞDEMİR (Artesa Tarım) “Tarımda 30 Yıl Sonra” başlıklı sunumlarını yapmışlardır.

Panel moderatörlüğünü Prof. Dr. Yüksel TÜZEL yapmıştır.

Sunumlardan sonra öğrenciler ve dışarıdan gelen misafirlerin sorularını panelistler cevaplandırmıştır. Öğrenciler sektör temsilcileri ile yapılan panelden çok yararlandıklarını ve takip eden günlerde sektör temsilcileri ile daha sık panel düzenlenmesi talebinde bulunmuşlardır. Sunumlardan sonra panelistlere Plaket verilmiştir.