Cuma, 18 Aralık 2015 14:29

Gaziemir Cengiz Han İlköğretim Okulu 4. Sınıf Öğrencileri ve Öğretmenleri Fakültemizi Ziyaret Etti

4 Aralık 2015 tarihinde Gaziemir Cengiz Han İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri Fakültemizi ziyaret etmişlerdir. Fakültemiz ile ilgili bilgileri, İşletmeler Koordinatörümüz Prof.Dr. Harun YALÇIN ve Halkla ilişkiler sorumlumuz Uzm.L. Yeşim SAYGILI vermişlerdir. Öğrencilere ilk önce sera gezdirilmiş daha sonra böcek müzesine götürülmüştür. Sera ile ilgili bilgileri Sera Sorumlusu Peysaj Mimarı Nur KARSAVURAN, böcek müzesiyle ilgili bilgileri de Arş.Gör.Pınar GÜNEYİ vermişlerdir. Son olarak ta Tarım Topluluğu tarafından yürütülen Kampüsten Sofraya projesinin hobi bahçelerinde dikim yapılarak bitki besleme ve yetiştirilme ile ilgili bilgiler uygulamalı olarak gösterilmiştir.