Çarşamba, 13 Ocak 2016 11:46

Tarımsal Yüksek Öğretime Başlanılmasının 170. Yıl Dönümü Kutlandı.

Türkiye’de “Tarımsal Yüksek Öğretime Başlanılmasının 170. Yıl Dönümü” kutlama etkinlikleri kapsamında 12 Ocak 2016 tarihinde saat 13:30 da Fakültemiz D Blok Feyzi Önder Konferans Salonunda  “ Nasıl bir Ziraat Mühendisliği Eğitimi “ konulu panel düzenlenmiştir. Fakültemiz öğretim üyesi Prof.Dr. Şerafettin Aşık moderatörlüğünde gerçekleşen panele TAGEM Genel Müdür Yrd. Dr. Ali OSMAN SARI, Ziraat Fakültesi Öğretim üyesi Prof.Dr. Murat BOYACI, Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Zir.Yük.Müh. Ferdan ÇİFTÇİ,  ALTINÖZ Tarım Makinaları Yönetim Kurulu Başkanı Zir.Yük.Müh. Ziya ALTINÖZ,  E.Ü.Ziraat Fakültesi Öğrencisi Rüstem TOĞAÇ konuşmacı olarak katılmışlardır. Panelde ayrıca Kuruluşumuzdan günümüze Fakültemize hizmet etmiş tüm Dekanlarımıza ve Mesleğinde 50. Yılını tamamlayan meslektaşlarımıza plaketler verilmiştir.