Cuma, 22 Ocak 2016 11:15

EÜ Ziraat Fakültesi 56. Dönem Mezuniyet Töreni 14 Ocak 2016 Tarihinde Gerçekleştirildi

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi 56. Dönem Mezuniyet töreni 14 Ocak 2016 tarihinde EÜ Prof.Dr.Yusuf VARDAR Kültür Merkezi’nde (MÖTBE) gerçekleştirildi. Törene, Dekanımız Prof. Dr. F.Akın OLGUN, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Hülya İLBİ ve Prof. Dr. Ferruh IŞIN, İşletmeler Koordinatörü Prof. Dr. Harun YALÇIN, Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Ferdan ÇİFTÇİ, Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi Başkanı Özay YERLİKAYA, Fakültemiz öğretim üyeleri ve mezuniyet sevinci yaşayan öğrenci aileleri katıldılar.

Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü'nden Mutlu ADALI 56. Dönem birincisi oldu ve Fakültemiz kütüğüne ismini Dekanımız Prof. Dr. F.Akın OLGUN ile birlikte çaktılar.