Pazartesi, 25 Ocak 2016 10:53

SKEÇ tarafından düzenlenen “Akademisyenler Orkestrası” nın konseri Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Tarım Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Fakültemiz Sosyal ve Kültürel Çalışma Grubu (SKEÇ) tarafından düzenlenen “Akademisyenler Orkestrası” nın konseri 21 Ocak 2016 tarihinde Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konsere Dekanımız Prof. Dr. F. Akın OLGUN, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Hülya İLBİ, İşletmeler Koordinatörümüz Prof. Dr. Harun YALÇIN, SKEÇ Başkanı Yrd. Doç. Dr. Buket KARATURHAN, SKEÇ yönetim kurulu üyeleri ve Fakültemiz Öğretim üyeleri ve misafirlerimiz katılmışlardır. Fakültemiz Tarla Bitkileri Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Özgür TATAR’ın da yer aldığı Akademisyenler Orkestrası büyük ilgi ile izlenmiştir.