ziraat-fakultesi-logo

Pazartesi, 22 Şubat 2016 13:12

KAZED ile Ortaklaşa Yürütülen Biz Bunu Yaparız “Dış Mekân Bitkileri Yetiştiriciliği” Projesi Sertifika Töreni Yapıldı

KAZED (Karşıyaka Akademi Zihinsel Engelliler Derneği) ile Fakültemiz tarafından ortaklaşa yürütülen “biz bunu yaparız- dış mekân bitkileri yetiştiriciliği” projesinin 15 zihinsel engelli genç kursiyerleri 19 Şubat 2016 tarihinde sertifikalarını aldılar.

Biz Bunu Yaparız projeleri KAZED’ in zihinsel engelli gençlere yönelik olarak düzenlediği meslek eğitimi kurslarının genel adıdır. Bunların birincisi olan Biz Bunu Yaparız “dış mekân bitkileri yetiştiriciliği” alanında zihinsel engelli 15 gencin dış mekân bitkilerini yetiştirip bakımını yapmaları konusunda yeterlik kazanmaları ve böylece park bahçelerde görev alabilir olmalarını sağlamak üzere düzenlenmiştir.

Sertifika törenine Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.F.Akın OLGUN, Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Ferruh IŞIN, İşletmeler Koordinatörü ve Prof.Dr. Harun YALÇIN, Çevre Birimi sorumlusu Gülşen ŞAHİN, KAZED Başkanı Tülün TOPUZOĞLU ve İletişim Fakültesi öğretim üyeleri Prof.Dr. Müjde KER DİNÇER ve Prof.Dr. Gülgün TOSUN ile KAZED dernek üyeleri ile kursiyerlerin yakınları katılmışlardır.