ziraat-fakultesi-logo

Salı, 26 Nisan 2016 14:38

Topluma Hizmet Dersi Kapsamında LÖSEV Semineri

Fakültemiz Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü 2. Sınıf öğrencilerinin Topluma Hizmet dersi kapsamında Dekanlığımız ve LÖSEV ile birlikte yürüttüğü çalışma neticesinde 20.04.2016 Çarşamba günü öğle arasında Prof. Dr. Feyzi Önder Konferans Salonu’nda bir seminer düzenlendi.

Seminerde LÖSEV, halk arasında lösemi olarak bilinen kan kanserinin ne olduğundan, söz konusu hastalıktan korunma yollarından, hangi amaçla kurulduğundan, ne tür faaliyetlerde bulunduğundan, gerçekleştirdikleri projelerden ve bizlerin onlar için neler yapabileceğimizden bahsederek öğrenci arkadaşlarımızı bilgilendirdi. Ayrıca salt gelir elde etmek amaçlı değil söz konusu hastalığı tanıtmayı, lösemili çocukların ve ailelerinin sıkıntılarını topluma aktarmayı ve bu vesile ile toplumu bilinçlendirmek amacıyla çalışan bir kurum olduğu altını çizerek belirtti. Bunun yanında son yapılan değişiklikler ile sadece kan kanseri üzerine değil, diğer kanser türleri üzerinde de yardımcı olduklarını, çocuk hastaların yanı sıra yetişkin hastalara da hizmet verdiklerini ifade ettiler.

 

LÖSEV’ e nasıl yardım edebilirsiniz?

Çelenk

Bir yakınımızı ebediyete uğurlarken camilere çiçek göndermek yerine vakfımıza bağışta bulunarak lösemili hastalara hayat verebilirsiniz.

GSM: 0(232) 381 64 44

 

Kuru Gıda

Oyuncak Yardımı

Tekstil

Pijama Takımları (0-16 yaş)

 

Elektronik

Televizyon(LCD EKRAN) Beyaz Eşya (Ailelerimize yardım tırımızla ulaştırılmak üzere; buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi vb.)

 

Ev Tekstili ve Aksesuar

Tek Kişilik Nevresim Takımları (Çizgi Film Karakterli)

 

Mobilya

Ev mobilyaları(Ailelerimize yardım tırımız ile ulaştırılmak üzere)

Güneş tenteleri(Çocuklarımızın dış aktivitelerinde kullanılmak üzere)

 

Araçlarımız ve Tesislerimiz

Araç bakım ve onarım sponsorluğu

Araç sigorta ve kasko sponsorluğu

Bina sigorta sponsorluğu

 

Not : Oyuncak ve Mobilyaların hijyen açısından 2. El olmaması gerekmektedir.