Cuma, 14 Ekim 2016 15:47

Oryantasyon Toplantısı 11 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirildi

Üniversite hayatını ve Fakültemizi tanıtmak amacıyla yeni gelen öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenen “Oryantasyon Toplantısı” 11 Ekim 2016 günü saat : 12:15 - 13:30 arasında Fakültemiz D Blok’ta bulunan Prof. Dr. Feyzi ÖNDER Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Burçin ÇOKUYSAL’ın yaptığı toplantıda, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Hakan BAYRAKTAR, Üniversitemizin ve Fakültemizin sunduğu olanaklarla ilgili bilgiler vermiştir. Fakültemiz toplulukları ile ilgili tanıtımları ise Spor Etkinlikleri Çalışma Grubu adına Süt Teknolojisi Bölümü’nden Doç. Dr. Harun KESENKAŞ, Sosyal Etkinlikler Çalışma Grubu (SKEÇ) adına Tarım Ekonomisi Bölümü’nden Arş. Gör. Fatih ÖZDEN ve Tarım Topluluğu adına Başkan Emrah İLHAN yaptılar. Toplantıya, İşletmeler Koordinatörü Doç. Dr. Emre İLKER, SKEÇ Başkanı Yrd. Doç. Dr. Buket KARATURHAN, Halkla İlişkiler Sorumlusu L. Yeşim SAYGILI ve Peyzaj Mimarı Zir. Müh. Nur KARSAVURAN da katılmışlardır. Toplantının sunuculuğunu Tarım Ekonomisi Bölümü’nden Arş. Gör. Yarkın AKYÜZ yapmıştır.