Perşembe, 11 Ocak 2018 11:09

Türkiye’de Tarım Eğitiminin 172. Yılı Kutlandı

Türkiye’de Tarım Eğitiminin 172. Yılı, 10 Ocak 2018 tarihinde Fakültemiz D Blok Prof. Dr. Feyzi ÖNDER Konferans Salonu’nda “Tarımsal Üretimde Öncü ve Girişimci Ziraat Mühendisliği Eğitimi” konulu panel ile kutlandı. Açılış konuşmalarını; Öğrenci Temsilcisi Mesut KARSLI, Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Zir. Yük. Müh. Ferdan ÇİFTÇİ, Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Mustafa BOLCA, TC  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet GÜLDAL ve Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Necdet BUDAK yapmışlardır.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Necdet BUDAK’ın moderatörlüğünde gerçekleşen panele; TC  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet GÜLDAL, Ege İhracatçı Birlikleri Ege Kuru Meyve ve Mamulleri Yönetim Kurulu Başkanı Birol CELEP, TSÜAB Tohum Sanayicileri ve Üreticileri Alt Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Burhanettin TOPSAKAL ve EURO RAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Onur YILMAZ konuşmacı olarak katılmışlardır. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. F. Canan ABAY’ın da katıldığı panele, Fakültemiz öğretim üyeleri, emekli öğretim üyelerimiz ve öğrenciler büyük ilgi göstermiştir. Program plaket takdimi ile son bulmuştur. (10 Ocak 2018)