Cuma, 26 Ocak 2018 09:03

Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Necdet BUDAK ile Fakülte Kurulu Toplantımızı Gerçekleştirdik

Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Necdet BUDAK ve Rektör Yardımcımız Sayın Prof.Dr. Canan ABAY’ın katılımları ile 25 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirilen fakülte kurulu toplantımızda Dekan Vekilimiz Prof.Dr. Mustafa BOLCA, Rektör ve Rektör yardımcımız ile kurul üyelerimize 2017 yılı faaliyetleri ve 2018 yılı hedeflerine ilişkin bir sunum yapmıştır. Toplantıda Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Necdet BUDAK Ege Üniversitesi’nin kısa ve orta vadeli hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulunarak, bilgi, teknoloji ve ürün geliştirmede fakültemizin misyon ve vizyonuna ilişkin stratejik hedefler konusunda yeni öneriler ve paylaşımlarda bulunmuştur. Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Canan ABAY ise bilimsel araştırma projeleri destekleri ile yeni ve alternatif proje destekleri konularında değerlendirmeler yapmış ve açıklamalarda bulunmuştur.

Rektörümüz ve Rektör yardımcımıza bu nazik ziyaretleri ve önemli katkılarından dolayı teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.